Brad's Status

Brad's Status

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brad's Status

Moeite met waar je nou Brad's Status moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brad's Status

Samenvatting

Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon die op het punt staat een universiteit te kiezen. Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen écht gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zóu zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen "mislukte" leven bezig.Mike White, scenarist van School of Rock en The Good Girl, maakte met Brad's Status een geestige en tegelijkertijd schrijnende komedie over een succesvolle man die het allemaal even niet meer weet. Met onder andere Ben Stiller, Luke Wilson en Michael Sheen.

Regisseur en acteurs

 • Mike White portait

  Mike White

  Director

 • Ben Stiller portait

  Ben Stiller

  Brad

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Jenna Fischer portait

  Jenna Fischer

  Actor

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Actor

 • Austin Abrams portait

  Austin Abrams

  Actor

Trailers

Brad's Status

Veel gehoord over Brad's Status en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Brad's Status heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Brad's Status streamen

Wil je Brad's Status, de movie met Ben Stiller, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Brad's Status zelfs gratis kijken.

Brad's Status downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Brad's Status ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Brad's Status er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Brad's Status torrent

Op zoek naar een torrent van Brad's Status? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Brad's Status te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Brad's Status trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Brad's Status. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.