Brad's Status

Brad's Status

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brad's Status

Moeite met waar je nou Brad's Status moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brad's Status

Samenvatting

Brad Sloan (Ben Stiller) heeft het allemaal: een vaste baan, een comfortabel huis in Sacramento, een liefdevolle vrouw en een getalenteerde zoon die op het punt staat een universiteit te kiezen. Toch kan Brad het niet laten zichzelf te vergelijken met zijn studievrienden die het in zijn ogen écht gemaakt hebben: een Hollywoodregisseur, een hedgefonds-eigenaar, een bestsellerauteur en een steenrijke tech-ondernemer. Brad zóu zijn zoon moeten steunen tijdens zijn zoektocht naar de beste opleiding, maar is in plaats daarvan alleen maar met zijn eigen "mislukte" leven bezig.

Regisseur en acteurs

 • Mike White portait

  Mike White

  Director

 • Ben Stiller portait

  Ben Stiller

  Brad

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Jenna Fischer portait

  Jenna Fischer

  Actor

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Actor

 • Austin Abrams portait

  Austin Abrams

  Actor

Trailers

Brad's Status

Zin om Brad's Status lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Brad's Status te bekijken voor je op een rijtje.

Brad's Status downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Brad's Status downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Brad's Status. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Brad's Status er ook in SD heel goed uit.

Brad's Status streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Brad's Status net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Brad's Status hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Brad's Status helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Brad's Status torrent

Denk je dat je om Brad's Status te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Brad's Status trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Brad's Status de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.