Brakhage
%
65

Brakhage

Kijk Brakhage

Moeite met waar je nou Brakhage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

BRAKHAGE explores the depth and breadth of the filmmaker’s genius, the exquisite splendor of his films, his magic personal charm, his aesthetic fellow travelers, and the influence his work has had on generations of other creators. While touching on significant moments in Brakhage’s biography, the film celebrates Brakhage’s visionary genius, and explores the extraordinary artistic possibilities of cinema, a medium mostly known only for its commercial applications in the form of narratives, cartoons, documentaries, and advertising. BRAKHAGE combines excerpts from Brakhage’s films and films of other avant-garde filmmakers (eg, George Kuchar, Jonas Mekas, Willie Varela, Bruce Elder, and others); interviews with Brakhage, his friends, family, colleagues, and critics; archival footage of Brakhage spanning the past thirty-five years; and location shooting in Boulder, Colorado and New York.

Brakhage

Wil je Brakhage kijken? De movie vanuit 1998 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Brakhage op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Brakhage met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Brakhage downloaden

Het downloaden van Brakhage is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Brakhage ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Brakhage streamen

Het streamen van Brakhage heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Brakhage online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Brakhage kijkt. Ideaal!

Brakhage torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Brakhage. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Brakhage trailer

Bekijk eerst even de trailer van Brakhage voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.