Brandweerman Sam: UFO Alarm
%
58

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brandweerman Sam: UFO Alarm

Moeite met waar je nou Brandweerman Sam: UFO Alarm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brandweerman Sam: UFO Alarm

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

Regisseur en acteurs

 • Gary Andrews portrait

  Gary Andrews

  Director

 • Stan Limburg portrait

  Stan Limburg

  Actor

 • Job Bovelander portrait

  Job Bovelander

  Actor

 • Hildegard van Nylen portrait

  Hildegard van Nylen

  Actor

 • Huub Dikstaal portrait

  Huub Dikstaal

  Actor

 • Jannemien Cnossen portrait

  Jannemien Cnossen

  Actor

 • Dennis Kivit portrait

  Dennis Kivit

  Actor

 • Jan Elbertse portrait

  Jan Elbertse

  Actor

Trailers

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Op zoek naar Brandweerman Sam: UFO Alarm? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Brandweerman Sam: UFO Alarm streamen

Het streamen van movies als Brandweerman Sam: UFO Alarm heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Brandweerman Sam: UFO Alarm waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Brandweerman Sam: UFO Alarm dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Brandweerman Sam: UFO Alarm downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Brandweerman Sam: UFO Alarm te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Brandweerman Sam: UFO Alarm torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Brandweerman Sam: UFO Alarm trailer

Weet je nog niet zeker of Brandweerman Sam: UFO Alarm jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.