Brandweerman Sam: UFO Alarm
%
58

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brandweerman Sam: UFO Alarm

Moeite met waar je nou Brandweerman Sam: UFO Alarm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brandweerman Sam: UFO Alarm

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

Regisseur en acteurs

 • Gary Andrews portrait

  Gary Andrews

  Director

 • Stan Limburg portrait

  Stan Limburg

  Actor

 • Job Bovelander portrait

  Job Bovelander

  Actor

 • Hildegard van Nylen portrait

  Hildegard van Nylen

  Actor

 • Huub Dikstaal portrait

  Huub Dikstaal

  Actor

 • Jannemien Cnossen portrait

  Jannemien Cnossen

  Actor

 • Dennis Kivit portrait

  Dennis Kivit

  Actor

 • Jan Elbertse portrait

  Jan Elbertse

  Actor

Trailers

Brandweerman Sam: UFO Alarm

Brandweerman Sam: UFO Alarm streamen

Brandweerman Sam: UFO Alarm streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Brandweerman Sam: UFO Alarm downloaden

Zin om Brandweerman Sam: UFO Alarm te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Brandweerman Sam: UFO Alarm te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Brandweerman Sam: UFO Alarm torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Brandweerman Sam: UFO Alarm makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Brandweerman Sam: UFO Alarm trailer

Wil je er zeker van zijn dat Brandweerman Sam: UFO Alarm jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.