Brasserie Romantiek
%
59

Brasserie Romantiek

Nu kijken

Kijk Brasserie Romantiek

Moeite met waar je nou Brasserie Romantiek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brasserie Romantiek

Samenvatting

De “Brasserie Romantiek” is een gerenommeerd restaurant. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Sinds enkele jaren heeft de zaak immers een begeerde “koksmuts” in de Gault & Millaugids. Vanavond is het Valentijn: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Pascaline heeft alles onder controle in haar brasserie. Zoals altijd. In de keuken en in de zaal zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Regisseur en acteurs

 • Joël Vanhoebrouck portrait

  Joël Vanhoebrouck

  Director

 • Sara De Roo portrait

  Sara De Roo

  Pascaline

 • Axel Daeseleire portait

  Axel Daeseleire

  Angelo

 • Koen De Bouw portait

  Koen De Bouw

  Frank

 • Filip Peeters portait

  Filip Peeters

  Paul

 • Barbara Sarafian portait

  Barbara Sarafian

  Roos

 • Matthias F Scheepers portrait

  Matthias F Scheepers

  Walter

 • Tine Embrechts portait

  Tine Embrechts

  Sylvia

 • Ruth Becquart portait

  Ruth Becquart

  Mia

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Lesley

 • Anemone Valcke portait

  Anemone Valcke

  Ingrid

 • Thomas Janssens portait

  Thomas Janssens

  Kevin

 • Zoë Thielemans portrait

  Zoë Thielemans

  Emma

Brasserie Romantiek

Veel gehoord over Brasserie Romantiek en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Brasserie Romantiek heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Brasserie Romantiek streamen

Wil je Brasserie Romantiek, de movie met Sara De Roo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Brasserie Romantiek zelfs gratis kijken.

Brasserie Romantiek downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Brasserie Romantiek ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Brasserie Romantiek er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Brasserie Romantiek torrent

Op zoek naar een torrent van Brasserie Romantiek? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Brasserie Romantiek te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Brasserie Romantiek trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Brasserie Romantiek. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.