Bratz
%
29

Bratz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bratz

Moeite met waar je nou Bratz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bratz

Samenvatting

When high school hierarchy divides four best friends into different cliques, the girls defy expectations and try to bring their groups together.

Regisseur en acteurs

 • Sean McNamara portrait

  Sean McNamara

  director

 • Jon Voight portrait

  Jon Voight

  actor

 • Stephen Lunsford portrait

  Stephen Lunsford

  actor

 • Ian Nelson portrait

  Ian Nelson

  actor

 • Malese Jow portrait

  Malese Jow

  actor

 • Anneliese van der Pol portrait

  Anneliese van der Pol

  actor

 • Chelsea Kane portrait

  Chelsea Kane

  actor

 • Skyler Shaye portrait

  Skyler Shaye

  actor

 • Nathalia Ramos portrait

  Nathalia Ramos

  actor

 • Janel Parrish portrait

  Janel Parrish

  actor

 • Logan Browning portrait

  Logan Browning

  actor

Trailers

Bratz

Op zoek naar Bratz? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bratz streamen

Het streamen van movies als Bratz heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bratz waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bratz dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bratz downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bratz te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bratz torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bratz trailer

Weet je nog niet zeker of Bratz jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.