Bratz
%
29

Bratz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bratz

Moeite met waar je nou Bratz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bratz

Samenvatting

When high school hierarchy divides four best friends into different cliques, the girls defy expectations and try to bring their groups together.

Regisseur en acteurs

 • Sean McNamara portrait

  Sean McNamara

  director

 • Jon Voight portrait

  Jon Voight

  actor

 • Stephen Lunsford portrait

  Stephen Lunsford

  actor

 • Ian Nelson portrait

  Ian Nelson

  actor

 • Malese Jow portrait

  Malese Jow

  actor

 • Anneliese van der Pol portrait

  Anneliese van der Pol

  actor

 • Chelsea Kane portrait

  Chelsea Kane

  actor

 • Skyler Shaye portrait

  Skyler Shaye

  actor

 • Nathalia Ramos portrait

  Nathalia Ramos

  actor

 • Janel Parrish portrait

  Janel Parrish

  actor

 • Logan Browning portrait

  Logan Browning

  actor

Trailers

Bratz

Wil je Bratz kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bratz op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bratz met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bratz downloaden

Het downloaden van Bratz is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bratz ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bratz streamen

Het streamen van Bratz heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bratz online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bratz kijkt. Ideaal!

Bratz torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bratz. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bratz trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bratz voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.