Broodschappers
%
29

Broodschappers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Broodschappers

Moeite met waar je nou Broodschappers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Broodschappers

Samenvatting

Maak kennis met de Broodschappers, SwaySway en Buhdeuce. Twee coole eenden die door heel Eendhoven brood bezorgen vanuit hun supersnelle Raketbus.

Regisseur en acteurs

 • Michael Cooney portrait

  Michael Cooney

  Director

 • Scott MacDonald portait

  Scott MacDonald

  Jack Frost

 • Christopher Allport portait

  Christopher Allport

  Sam

 • Stephen Mendel portait

  Stephen Mendel

  Agent Manners

 • F. William Parker portrait

  F. William Parker

  Paul Davrow

 • Shannon Elizabeth portait

  Shannon Elizabeth

  Jill Metzner

Trailers

Broodschappers

Veel gehoord over Broodschappers en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Broodschappers heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Broodschappers streamen

Wil je Broodschappers, de movie met Scott MacDonald, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Broodschappers zelfs gratis kijken.

Broodschappers downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Broodschappers ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Broodschappers er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Broodschappers torrent

Op zoek naar een torrent van Broodschappers? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Broodschappers te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Broodschappers trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Broodschappers. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.