I Still See You

I Still See You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Still See You

Moeite met waar je nou I Still See You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Still See You

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Negen jaar geleden scheurde de wereld open; een apocalyptische gebeurtenis waarbij de scheiding tussen leven en dood vervaagde. Spookachtige wezens genaamd Remnants leven nu samen met de levenden. Na jaren van wederzijdse harmonie bedreigt een Remnants het leven van een jong meisje. Hij stuurt haar op een missie die haar leven voor altijd verandert.

Regisseur en acteurs

 • Scott Speer portrait

  Scott Speer

  Director

 • Bella Thorne portrait

  Bella Thorne

  Actor

 • Aidan Ritchie portrait

  Aidan Ritchie

  Actor

 • Marina Stephenson Kerr portrait

  Marina Stephenson Kerr

  Actor

 • Dermot Mulroney portrait

  Dermot Mulroney

  Actor

Trailers

I Still See You

Wil je I Still See You kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

I Still See You streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je I Still See You niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je I Still See You zelfs gratis bekijken.

I Still See You downloaden

Wil je I Still See You ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je I Still See You overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

I Still See You torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van I Still See You is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

I Still See You trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of I Still See You de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.