Breakin' All the Rules
%
55

Breakin' All the Rules

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breakin' All the Rules

Moeite met waar je nou Breakin' All the Rules moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breakin' All the Rules

Samenvatting

Nadat Quincy Watson publiek vernederd en gedumpt wordt door zijn verloofde, besluit hij zijn gevoelens en gedachten op papier te zetten. Hij wil niet dat iemand hetzelfde lot als hem moet ondergaan en hij schrijft een handleiding om mensen te helpen zelf een einde te maken aan hun relatie. Het boek groeit al snel uit tot een échte bestseller, maar op relationeel vlak blijft het zwaar foutlopen bij Quincy...

Regisseur en acteurs

 • Daniel Taplitz portrait

  Daniel Taplitz

  Director

 • Jamie Foxx portait

  Jamie Foxx

  Quincy Watson

 • Morris Chestnut portait

  Morris Chestnut

  Evan

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Rita Monroe

 • Gabrielle Union portait

  Gabrielle Union

  Nikki

 • Peter MacNicol portait

  Peter MacNicol

  Philip Gascon

 • Heather Headley portrait

  Heather Headley

  Herself

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Stylist

Trailers

Breakin' All the Rules

Wil je Breakin' All the Rules kijken? De movie van Daniel Taplitz uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Breakin' All the Rules op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Breakin' All the Rules met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Breakin' All the Rules downloaden

Het downloaden van Breakin' All the Rules is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Breakin' All the Rules ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Breakin' All the Rules streamen

Het streamen van Breakin' All the Rules heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Breakin' All the Rules online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Breakin' All the Rules kijkt. Ideaal!

Breakin' All the Rules torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Breakin' All the Rules. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Breakin' All the Rules trailer

Bekijk eerst even de trailer van Breakin' All the Rules voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.