Breakin' All the Rules
%
55

Breakin' All the Rules

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breakin' All the Rules

Moeite met waar je nou Breakin' All the Rules moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breakin' All the Rules

Samenvatting

Nadat Quincy Watson publiek vernederd en gedumpt wordt door zijn verloofde, besluit hij zijn gevoelens en gedachten op papier te zetten. Hij wil niet dat iemand hetzelfde lot als hem moet ondergaan en hij schrijft een handleiding om mensen te helpen zelf een einde te maken aan hun relatie. Het boek groeit al snel uit tot een échte bestseller, maar op relationeel vlak blijft het zwaar foutlopen bij Quincy...

Regisseur en acteurs

 • Daniel Taplitz portrait

  Daniel Taplitz

  Director

 • Jamie Foxx portait

  Jamie Foxx

  Quincy Watson

 • Morris Chestnut portait

  Morris Chestnut

  Evan

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Rita Monroe

 • Gabrielle Union portait

  Gabrielle Union

  Nikki

 • Peter MacNicol portait

  Peter MacNicol

  Philip Gascon

 • Heather Headley portrait

  Heather Headley

  Herself

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Stylist

Trailers

Breakin' All the Rules

Breakin' All the Rules streamen

Breakin' All the Rules streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Breakin' All the Rules downloaden

Zin om Breakin' All the Rules te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Breakin' All the Rules te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Breakin' All the Rules torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Breakin' All the Rules makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Breakin' All the Rules trailer

Wil je er zeker van zijn dat Breakin' All the Rules jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.