Breakin' All the Rules
%
55

Breakin' All the Rules

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breakin' All the Rules

Moeite met waar je nou Breakin' All the Rules moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breakin' All the Rules

Samenvatting

Nadat Quincy Watson publiek vernederd en gedumpt wordt door zijn verloofde, besluit hij zijn gevoelens en gedachten op papier te zetten. Hij wil niet dat iemand hetzelfde lot als hem moet ondergaan en hij schrijft een handleiding om mensen te helpen zelf een einde te maken aan hun relatie. Het boek groeit al snel uit tot een échte bestseller, maar op relationeel vlak blijft het zwaar foutlopen bij Quincy...

Regisseur en acteurs

 • Daniel Taplitz portrait

  Daniel Taplitz

  Director

 • Jamie Foxx portait

  Jamie Foxx

  Quincy Watson

 • Morris Chestnut portait

  Morris Chestnut

  Evan

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Rita Monroe

 • Gabrielle Union portait

  Gabrielle Union

  Nikki

 • Peter MacNicol portait

  Peter MacNicol

  Philip Gascon

 • Heather Headley portrait

  Heather Headley

  Herself

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Stylist

Trailers

Breakin' All the Rules

Wil je Breakin' All the Rules kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Breakin' All the Rules streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Breakin' All the Rules niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Breakin' All the Rules zelfs gratis bekijken.

Breakin' All the Rules downloaden

Wil je Breakin' All the Rules ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Breakin' All the Rules overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Breakin' All the Rules torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Breakin' All the Rules is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Breakin' All the Rules trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Breakin' All the Rules de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.