Breaking Point
%
49

Breaking Point

Nu kijken

Kijk Breaking Point

Moeite met waar je nou Breaking Point moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breaking Point

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Breaking Point draait?

Samenvatting

Steven Luisi (Berenger) is een voormalig topadvocaat die werkte voor de onderwereld. Hij probeert na een strijd met drugsverslaving en een familietragedie ook zijn carrière weer terug op de rails te krijgen. Tegen beter weten in neemt Luisi een ingewikkelde moordzaak aan, die hem in contact brengt met de demonen uit zijn verleden. Terwijl hij de zaak probeert op te lossen, gaat hij samenwerken met Richard "Beanz" Allen, een voormalig sportman die gangster is geworden. Met diens hulp komt Luisi erachter dat er een verband is tussen een corrupt politie- departement en een brutale gangsterbaas genaamd Bowen, die ook Luisi's oude drugsdealer is.

Regisseur en acteurs

 • Jeff Celentano portait

  Jeff Celentano

  Director

 • Tom Berenger portait

  Tom Berenger

  Steven Luisi

 • Busta Rhymes portait

  Busta Rhymes

  Al Bowen

 • Armand Assante portait

  Armand Assante

  Marty Berlin

 • Kirk Jones portait

  Kirk Jones

  Richard Allen

 • Musetta Vander portait

  Musetta Vander

  Celia Hernandez

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Richter Green

 • Curtiss Cook portait

  Curtiss Cook

  Byron Young

 • Devin Ratray portait

  Devin Ratray

  Kevin

 • Quisha Saunders portait

  Quisha Saunders

  Tanya

 • Robert LuPone portait

  Robert LuPone

  Frank Donelly

 • Dyron Holmes portrait

  Dyron Holmes

  Gregory Fixx

 • Robert Capelli Jr. portrait

  Robert Capelli Jr.

  Det. Howard

 • Craig muMs Grant portait

  Craig muMs Grant

  Buster Biggs (als muMs da Schemer)

 • James Staszkiel portrait

  James Staszkiel

  Detective Flynn (als Jim 'Whisper' Staszkiel)

 • David Martyn Conley portrait

  David Martyn Conley

  Vater

Breaking Point

Benieuwd naar Breaking Point? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Breaking Point draait.

Breaking Point in de bioscoop

Breaking Point draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Breaking Point.

Breaking Point streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Breaking Point te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Breaking Point een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Breaking Point zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Breaking Point torrent

Op zoek naar een torrent van Breaking Point? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Breaking Point zonder zorgen.

Breaking Point downloaden

Als Breaking Point binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Breaking Point trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Breaking Point de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.