Breath
%
70

Breath

Nu kijken

Kijk Breath

Moeite met waar je nou Breath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breath

Samenvatting

A convicted prisoner falls for a woman that decorates his prison cell.

Regisseur en acteurs

 • Kim Ki-duk portait

  Kim Ki-duk

  Director

 • Chang Chen portait

  Chang Chen

  Condemned criminal

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Joo-yeon's husband

 • Park Ji-ah portait

  Park Ji-ah

  Hong Joo-yeon

 • Kang In-Hyung portrait

  Kang In-Hyung

  Young prisoner

 • Kim Ki-duk portait

  Kim Ki-duk

  Chief of security

Breath

Benieuwd naar Breath? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Breath draait.

Breath in de bioscoop

Breath draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Breath.

Breath streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Breath te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Breath een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Breath zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Breath torrent

Op zoek naar een torrent van Breath? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Breath zonder zorgen.

Breath downloaden

Als Breath binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Breath trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Breath de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.