Breath
%
70

Breath

Nu kijken

Kijk Breath

Moeite met waar je nou Breath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breath

Samenvatting

A convicted prisoner falls for a woman that decorates his prison cell.

Regisseur en acteurs

 • Kim Ki-duk portait

  Kim Ki-duk

  Director

 • Chang Chen portait

  Chang Chen

  Condemned criminal

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Joo-yeon's husband

 • Park Ji-ah portait

  Park Ji-ah

  Hong Joo-yeon

 • Kang In-Hyung portrait

  Kang In-Hyung

  Young prisoner

 • Kim Ki-duk portait

  Kim Ki-duk

  Chief of security

Breath

Breath streamen

Breath streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Breath downloaden

Zin om Breath te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Breath te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Breath torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Breath makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Breath trailer

Wil je er zeker van zijn dat Breath jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.