Brewster's Millions
%
65

Brewster's Millions

Nu kijken

Kijk Brewster's Millions

Moeite met waar je nou Brewster's Millions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brewster's Millions

Samenvatting

Montgomery Brewster en zijn vriend Spike Nolan spelen al zo'n vijftien jaar professioneel voetbal. Het tweetal haalt voortdurend streken uit waardoor ze geregeld in de gevangenis terechtkomen. Op een dag is hun coach dit zo beu dat hij geen borg meer betaalt en het tweetal in de gevangenis laat zitten. Ze worden "gered" door de mysterieuze JB Donaldo die de opdracht kreeg hen onmiddellijk naar New York te brengen. Eens ze daar zijn, vertelt een groepje advocaten hen dat Brewster de enige erfgenaam is van een excentrieke miljonair die hem driehonderd miljoen dollar naliet. Er is slechts één addertje onder het gras. Om deze immense som in handen te krijgen moet hij in een tijdspanne van dertig dagen dertig miljoen dollar uitgeven. Wanneer deze periode voorbij is mag hij echter geen geld weggeven hebben, zelf geen bezittingen hebben of met iemand over de overeenkomst verteld hebben ...

Brewster's Millions

Brewster's Millions streamen

Brewster's Millions streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Brewster's Millions downloaden

Zin om Brewster's Millions te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Brewster's Millions te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Brewster's Millions torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Brewster's Millions makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Brewster's Millions trailer

Wil je er zeker van zijn dat Brewster's Millions jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.