Brewster's Millions
%
65

Brewster's Millions

Kijk Brewster's Millions

Moeite met waar je nou Brewster's Millions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Montgomery Brewster is de ster van de baseballploeg "The Hackensack Bulls". Het team behoort echter nog steeds tot de tweede klasse en Brewster ziet zijn droom om ooit in de topliga te kunnen spelen, snel vervagen. Brewster en ploegmaat Spike Nolan bezorgen het team echter heel wat last. Ze moeten voortdurend door de coach Charlie Pegler uit benarde situaties worden gehaald. Na alweer een cafégevecht, besluit Pegler de beide spelers aan hun lot over te laten. Dat ze zelf maar uitzoeken hoe ze uit de gevangenis zullen geraken. Een onbekende betaalt voor hen de boete en neemt hen mee naar New York voor een ontmoeting met ene Roundfield en diens advocaten. Roundfield heeft verrassend nieuws: Brewster blijkt de enige erfgenaam te zijn van zijn oom Rupert Horn en dat fortuin is driehonderd miljoen dollar waard. In een video-opname stelt oom Rupert daar echter een voorwaarde bij: Wil Montgomery alle centen ontvangen, dan moet hij op dertig dagen tijd dertig miljoen dollar kunnen uitgeven.

Brewster's Millions

Veel gehoord over Brewster's Millions en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Brewster's Millions heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Brewster's Millions streamen

Wil je Brewster's Millions, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Brewster's Millions zelfs gratis kijken.

Brewster's Millions downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Brewster's Millions ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Brewster's Millions er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Brewster's Millions torrent

Op zoek naar een torrent van Brewster's Millions? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Brewster's Millions te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Brewster's Millions trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Brewster's Millions. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.