Bride of Chucky
%
54

Bride of Chucky

Kijk Bride of Chucky

Moeite met waar je nou Bride of Chucky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het stoffelijk overschot van seriemoordenaar Charles Lee Ray wordt in de vorm van de moordzuchtige pop Chucky in een kluis bewaard door de politie. Zijn voormalige verloofde Tiffany kan Chucky echter bevrijden en wekt de pop opnieuw tot leven. Wanneer Tiffany merkt dat Chucky zijn oude streken niet verleerd is, sluit ze hem op in een hok in haar caravan. Maar Chucky ontsnapt en besluit wraak te nemen op zijn ex-vriendin. Hij vermoordt Tiffany op gruwelijke wijze en wekt haar nadien tot leven als pop. Zij moet hem helpen een amulet te bemachtigen, waarmee ze opnieuw een menselijke vorm kunnen aannemen...

Bride of Chucky

Bride of Chucky streamen

Bride of Chucky streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bride of Chucky downloaden

Zin om Bride of Chucky te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bride of Chucky te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bride of Chucky torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bride of Chucky makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bride of Chucky trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bride of Chucky jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.