Brigsby Bear
%
77

Brigsby Bear

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brigsby Bear

Moeite met waar je nou Brigsby Bear moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brigsby Bear

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Superfan James (Kyle Mooney, SNL) is zo geobsedeerd door de leerzame maar tegelijkertijd onnozele tv-serie Brigsby Bear, dat het bijna een religie voor hem is. Deze slimme en gevoelige jongeman die nog steeds thuis woont, is opgegroeid met deze fantasieserie. Het programma is met hem meegegroeid, aangezien het door de jaren heen steeds complexer werd. Maar hij blijft voor zijn leeftijd naïef, omdat zijn ouders hem van de buitenwereld afschermen.Na een dramatische nacht staat de wereld van James op zijn kop. Tijdens de chaotische maar soms ook hilarische overgang naar het nieuwe leven dat hem te wachten staat, blijft Brigsby zijn baken van veiligheid. Als James erachter komt dat de serie gestopt is, besluit hij Brigsby nieuw leven in te blazen. Familieleden en andere mensen maken zich zorgen over deze obsessie. Maar juist door de nieuwe verteller van Brigsby Bear te worden, in plaats van gewoon een kijker te zijn, weet James eindelijk betekenis te geven aan zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Dave McCary portrait

  Dave McCary

  Director

 • Kyle Mooney portait

  Kyle Mooney

  James Pope

 • Claire Danes portait

  Claire Danes

  Clare

 • Mark Hamill portait

  Mark Hamill

  Ted

 • Greg Kinnear portait

  Greg Kinnear

  Detective Vogel

 • Matt Walsh portait

  Matt Walsh

  Greg Pope

 • Michaela Watkins portait

  Michaela Watkins

  Louise Pope

 • Andy Samberg portait

  Andy Samberg

  Eric

 • Beck Bennett portait

  Beck Bennett

  Detective Bander

 • Ryan Simpkins portait

  Ryan Simpkins

  Aubrey Pope

 • Jorge Lendeborg Jr. portait

  Jorge Lendeborg Jr.

  Spencer

 • Jane Adams portait

  Jane Adams

  April

 • Kate Lyn Sheil portait

  Kate Lyn Sheil

  Arielle Smiles

Trailers

Brigsby Bear

Zin om Brigsby Bear lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Brigsby Bear te bekijken voor je op een rijtje.

Brigsby Bear downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Brigsby Bear downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Brigsby Bear. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Brigsby Bear er ook in SD heel goed uit.

Brigsby Bear streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Brigsby Bear net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Brigsby Bear hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Brigsby Bear helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Brigsby Bear torrent

Denk je dat je om Brigsby Bear te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Brigsby Bear trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Brigsby Bear de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.