Bring It on: All or Nothing
%
57

Bring It on: All or Nothing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bring It on: All or Nothing

Moeite met waar je nou Bring It on: All or Nothing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bring It on: All or Nothing

Samenvatting

Britney Allen is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleadercarrière opnieuw op te pikken.

Regisseur en acteurs

 • Steve Rash portrait

  Steve Rash

  director

 • Jake McDorman portrait

  Jake McDorman

  actor

 • Jessica Nicole Fife portrait

  Jessica Nicole Fife

  actor

 • Danielle Savre portrait

  Danielle Savre

  actor

 • Gary Leroi Gray portrait

  Gary Leroi Gray

  actor

 • Francia Raisa portrait

  Francia Raisa

  actor

 • Giovonnie Samuels portrait

  Giovonnie Samuels

  actor

 • Cindy Chiu portrait

  Cindy Chiu

  actor

 • Emme Rylan portrait

  Emme Rylan

  actor

 • Gustavo Carr portrait

  Gustavo Carr

  actor

 • Solange Knowles portrait

  Solange Knowles

  actor

 • Hayden Panettiere portrait

  Hayden Panettiere

  actor

Trailers

Bring It on: All or Nothing

Veel gehoord over Bring It on: All or Nothing en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bring It on: All or Nothing heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bring It on: All or Nothing streamen

Wil je Bring It on: All or Nothing, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bring It on: All or Nothing zelfs gratis kijken.

Bring It on: All or Nothing downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bring It on: All or Nothing ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bring It on: All or Nothing er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bring It on: All or Nothing torrent

Op zoek naar een torrent van Bring It on: All or Nothing? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bring It on: All or Nothing te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bring It on: All or Nothing trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bring It on: All or Nothing. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.