Bring It on: All or Nothing
%
57

Bring It on: All or Nothing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bring It on: All or Nothing

Moeite met waar je nou Bring It on: All or Nothing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bring It on: All or Nothing

Samenvatting

Britney Allen is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleadercarrière opnieuw op te pikken.

Regisseur en acteurs

 • Steve Rash portrait

  Steve Rash

  director

 • Jake McDorman portrait

  Jake McDorman

  actor

 • Jessica Nicole Fife portrait

  Jessica Nicole Fife

  actor

 • Danielle Savre portrait

  Danielle Savre

  actor

 • Gary Leroi Gray portrait

  Gary Leroi Gray

  actor

 • Francia Raisa portrait

  Francia Raisa

  actor

 • Giovonnie Samuels portrait

  Giovonnie Samuels

  actor

 • Cindy Chiu portrait

  Cindy Chiu

  actor

 • Emme Rylan portrait

  Emme Rylan

  actor

 • Gustavo Carr portrait

  Gustavo Carr

  actor

 • Solange Knowles portrait

  Solange Knowles

  actor

 • Hayden Panettiere portrait

  Hayden Panettiere

  actor

Trailers

Bring It on: All or Nothing

Benieuwd naar Bring It on: All or Nothing? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bring It on: All or Nothing kunt bekijken.

Bring It on: All or Nothing streamen

Wil je Bring It on: All or Nothing streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bring It on: All or Nothing gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bring It on: All or Nothing downloaden

movies als Bring It on: All or Nothing kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bring It on: All or Nothing. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bring It on: All or Nothing. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bring It on: All or Nothing torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bring It on: All or Nothing te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bring It on: All or Nothing trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bring It on: All or Nothing je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!