Britt-Marie was hier

Britt-Marie was hier

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Britt-Marie was hier

Moeite met waar je nou Britt-Marie was hier moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Britt-Marie was hier

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Britt-Marie was hier draait?

Samenvatting

De 63-jarige Britt-Marie besluit haar man na 40 jaar huwelijk te verlaten. Om een nieuw leven voor zichzelf te kunnen beginnen, zal ze alleen wel haar vastgeroeste patronen moeten doorbreken. Met een flinke dosis moed verlaat ze het huis om uiteindelijk in het kleine dorpje Borg te belanden. Hoewel er in eerste instantie niets lijkt te gebeuren, blijken de inwoners toch met grootse dromen rond te lopen. Dromen die ook Britt-Marie's leven een nieuwe impuls zullen geven en haar uiteindelijk overtuigen van het feit dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen.

Regisseur en acteurs

 • Tuva Novotny portrait

  Tuva Novotny

  Director

 • Pernilla August portrait

  Pernilla August

  Actor

 • Peter Haber portrait

  Peter Haber

  Actor

 • Malin Levanon portrait

  Malin Levanon

  Actor

 • Anders Mossling portrait

  Anders Mossling

  Actor

 • Vera Vitali portrait

  Vera Vitali

  Actor

Trailers

Britt-Marie was hier

Benieuwd naar Britt-Marie was hier? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Britt-Marie was hier draait.

Britt-Marie was hier in de bioscoop

Britt-Marie was hier draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Britt-Marie was hier.

Britt-Marie was hier streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Britt-Marie was hier te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Britt-Marie was hier een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Britt-Marie was hier zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Britt-Marie was hier torrent

Op zoek naar een torrent van Britt-Marie was hier? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Britt-Marie was hier zonder zorgen.

Britt-Marie was hier downloaden

Als Britt-Marie was hier binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Britt-Marie was hier trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Britt-Marie was hier de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.