Bro'
%
35

Bro'

Nu kijken

Kijk Bro'

Moeite met waar je nou Bro' moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bro'

Samenvatting

Johnny is een verlegen student die weinig succes heeft bij de vrouwen, totdat zijn nieuwe vriendin Stephanie hem aan haar feestende, drugsdealende, freestyle motorcrossende broer Jesse voorstelt. Jesse neemt de jonge hond Johnny onder zijn hoede en voor het eerst ontdekt hij waar hij altijd van gedroomd heeft: geld, feesten en veel vrouwen. Hij ontmoet een verleidelijke vrouw die hem verder wegtrekt van zijn behulpzame moeder en leven in Burbank. Hij wordt zelfzuchtig en eigenwijs wat ervoor zorgt dat hij in de cel terechtkomt. Na zijn vrijlating besluit Johnny wat er echt belangrijk is in het leven en realiseert zich dat niet iedereen een tweede kans krijgt.

Bro'

Zin om Bro' lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bro' te bekijken voor je op een rijtje.

Bro' downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bro' downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bro'. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bro' er ook in SD heel goed uit.

Bro' streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bro' net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bro' hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bro' helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bro' torrent

Denk je dat je om Bro' te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bro' trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bro' de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.