Bro'
%
35

Bro'

Nu kijken

Kijk Bro'

Moeite met waar je nou Bro' moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bro'

Samenvatting

Johnny is een verlegen student die weinig succes heeft bij de vrouwen, totdat zijn nieuwe vriendin Stephanie hem aan haar feestende, drugsdealende, freestyle motorcrossende broer Jesse voorstelt. Jesse neemt de jonge hond Johnny onder zijn hoede en voor het eerst ontdekt hij waar hij altijd van gedroomd heeft: geld, feesten en veel vrouwen. Hij ontmoet een verleidelijke vrouw die hem verder wegtrekt van zijn behulpzame moeder en leven in Burbank. Hij wordt zelfzuchtig en eigenwijs wat ervoor zorgt dat hij in de cel terechtkomt. Na zijn vrijlating besluit Johnny wat er echt belangrijk is in het leven en realiseert zich dat niet iedereen een tweede kans krijgt.

Bro'

Op zoek naar Bro'? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bro' streamen

Het streamen van movies als Bro' heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bro' waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bro' dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bro' downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bro' te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bro' torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bro' trailer

Weet je nog niet zeker of Bro' jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.