Broers
%
70

Broers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Broers

Moeite met waar je nou Broers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Broers

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd, en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Een bepalend moment en het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit.

Regisseur en acteurs

 • Bram Schouw portrait

  Bram Schouw

  Director

 • Jonas Smulders portrait

  Jonas Smulders

  Actor

 • Niels Gomperts portrait

  Niels Gomperts

  Actor

 • Christa Theret portrait

  Christa Theret

  Actor

Trailers

Broers

Benieuwd naar Broers? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Broers kunt bekijken.

Broers streamen

Wil je Broers streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Broers gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Broers downloaden

movies als Broers kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Broers. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Broers. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Broers torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Broers te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Broers trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Broers je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!