Broken
%
49

Broken

Kijk Broken

Moeite met waar je nou Broken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A gun blast, a flash of light, and a young woman awakens to the comfort of her own bed. Bonnie Clayton has it all, a great relationship, a challenging career, and the burden of a dream that grows more vivid and disturbing with each passing night. But when Bonnie is abducted by a sadistic stranger and his colorful entourage, she discovers that the key to her survival lies within the familiar realms of her recurring dream.

Regisseur en acteurs

 • Alex Ferrari portait

  Alex Ferrari

  Director

 • Samantha Jane Polay portait

  Samantha Jane Polay

  Bonnie

 • Paul Gordon portait

  Paul Gordon

  Duncan

 • Amber Crawford portait

  Amber Crawford

  Marquez

 • Derek Evans portait

  Derek Evans

  Christian

 • Tony Gomez portait

  Tony Gomez

  Gabriel

Broken

Wil je Broken kijken? De movie van Alex Ferrari uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Broken op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Broken met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Broken downloaden

Het downloaden van Broken is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Broken ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Broken streamen

Het streamen van Broken heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Broken online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Broken kijkt. Ideaal!

Broken torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Broken. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Broken trailer

Bekijk eerst even de trailer van Broken voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.