Broken Leg
%
66

Broken Leg

Kijk Broken Leg

Moeite met waar je nou Broken Leg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Broken Leg is a movie about Karla, a perennial college student who's afraid to face the real world. She needs her older sister, Kate, to co-sign on yet another student loan. As a test, Kate asks Karla to look after her husband, Theo, who recently broke his leg. Karla thinks this will be an easy way to prove she's responsible but little does she know that Kate and Theo are expecting a baby and that Theo views this weekend as his last chance to party. Over the weekend Karla and Theo will learn a lot about responsibility.

Broken Leg

Wil je Broken Leg kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Broken Leg op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Broken Leg met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Broken Leg downloaden

Het downloaden van Broken Leg is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Broken Leg ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Broken Leg streamen

Het streamen van Broken Leg heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Broken Leg online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Broken Leg kijkt. Ideaal!

Broken Leg torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Broken Leg. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Broken Leg trailer

Bekijk eerst even de trailer van Broken Leg voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.