Bro's Before Ho's
%
64

Bro's Before Ho's

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bro's Before Ho's

Moeite met waar je nou Bro's Before Ho's moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bro's Before Ho's

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Regisseur en acteurs

 • Steffen Haars portrait

  Steffen Haars

  Director

 • Flip van der Kuil portrait

  Flip van der Kuil

  Director

 • Tim Haars portrait

  Tim Haars

  Actor

 • Daniël Arends portrait

  Daniël Arends

  Actor

 • Henry van Loon portrait

  Henry van Loon

  Actor

 • Theo Maassen portrait

  Theo Maassen

  Actor

 • Sylvia Hoeks portrait

  Sylvia Hoeks

  Actor

Trailers

Bro's Before Ho's

Benieuwd naar Bro's Before Ho's? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bro's Before Ho's kunt bekijken.

Bro's Before Ho's streamen

Wil je Bro's Before Ho's streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bro's Before Ho's gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bro's Before Ho's downloaden

movies als Bro's Before Ho's kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bro's Before Ho's. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bro's Before Ho's. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bro's Before Ho's torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bro's Before Ho's te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bro's Before Ho's trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bro's Before Ho's je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!