Brotherhood
%
69

Brotherhood

Nu kijken

Kijk Brotherhood

Moeite met waar je nou Brotherhood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brotherhood

Samenvatting

Teleurgesteld in zijn superieuren verlaat Lars het leger, waarna hij noodgedwongen bij zijn ouders moet intrekken. Wanneer hij bij toeval in een rechts-extremistische vergadering belandt is dat het begin van een nieuw leven, want hoewel Lars vrijwel alles aan de neo nazis afkeurt, grijpt hij de kans om via hun agressieve bezigheden zijn frustraties kwijt te raken. Hij wordt onder de hoede van oudgediende Jimmy geplaatst en terwijl Lars gestaag stijgt in de fascistische rangen, ontstaat er een onverwachte aantrekkingskracht tussen Lars en Jimmy. Dit druist in tegen alle leerstellingen van de fascistische groep en de onwillige geliefden moeten zich staande zien te houden tussen onwrikbare regels en een onmogelijke liefde. Regisseur Nicolo Donato ontving voor zijn eerste film Brotherhood de prijs voor Beste Film tijdens het Rome Film Festival 2009.

Regisseur en acteurs

 • Nicolo Donato portrait

  Nicolo Donato

  Director

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Tykke

 • David Dencik portait

  David Dencik

  Jimmy

 • Claus Flygare portrait

  Claus Flygare

  Ebbe

 • Michael Grønnemose portrait

  Michael Grønnemose

  Laust

 • Hanne Hedelund portait

  Hanne Hedelund

  Mor

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Lars

Brotherhood

Op zoek naar Brotherhood? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Brotherhood streamen

Het streamen van movies als Brotherhood heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Brotherhood waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Brotherhood dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Brotherhood downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Brotherhood te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Brotherhood torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Brotherhood trailer

Weet je nog niet zeker of Brotherhood jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.