Brotherhood
%
69

Brotherhood

Nu kijken

Kijk Brotherhood

Moeite met waar je nou Brotherhood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brotherhood

Samenvatting

Teleurgesteld in zijn superieuren verlaat Lars het leger, waarna hij noodgedwongen bij zijn ouders moet intrekken. Wanneer hij bij toeval in een rechts-extremistische vergadering belandt is dat het begin van een nieuw leven, want hoewel Lars vrijwel alles aan de neo nazis afkeurt, grijpt hij de kans om via hun agressieve bezigheden zijn frustraties kwijt te raken. Hij wordt onder de hoede van oudgediende Jimmy geplaatst en terwijl Lars gestaag stijgt in de fascistische rangen, ontstaat er een onverwachte aantrekkingskracht tussen Lars en Jimmy. Dit druist in tegen alle leerstellingen van de fascistische groep en de onwillige geliefden moeten zich staande zien te houden tussen onwrikbare regels en een onmogelijke liefde. Regisseur Nicolo Donato ontving voor zijn eerste film Brotherhood de prijs voor Beste Film tijdens het Rome Film Festival 2009.

Regisseur en acteurs

 • Nicolo Donato portrait

  Nicolo Donato

  Director

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Tykke

 • David Dencik portait

  David Dencik

  Jimmy

 • Claus Flygare portrait

  Claus Flygare

  Ebbe

 • Michael Grønnemose portrait

  Michael Grønnemose

  Laust

 • Hanne Hedelund portait

  Hanne Hedelund

  Mor

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Lars

Brotherhood

Brotherhood streamen

Brotherhood streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Brotherhood downloaden

Zin om Brotherhood te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Brotherhood te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Brotherhood torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Brotherhood makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Brotherhood trailer

Wil je er zeker van zijn dat Brotherhood jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.