Brothers
%
76

Brothers

Nu kijken

Kijk Brothers

Moeite met waar je nou Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brothers

Samenvatting

Michael en zijn broer Jannik verschillen als water en vuur. Michael heeft zijn leven netjes onder controle, met een succesvolle militaire carrière, een mooie vrouw en twee dochters. Zijn broer Jannik gaat het minder voor de wind. Jannik is al jaren op de dool en kwam daarbij meermaals in aanraking met het gerecht. De verhouding tussen de twee broers verandert voor altijd wanneer Michaels helikopter neerstort tijdens een VN-missie in Afghanistan. Iedereen, inclusief zijn vrouw Sarah, denkt dat hij dood is. Jannik neemt de zorg voor Sarah en haar kinderen op zich. Maar dan keert de dood gewaande Michael terug. Hij lijdt aan een zware post-traumatische stress-stoornis en moet vaststellen dat Jannik zíjn plaats in het gezin heeft ingenomen...

Regisseur en acteurs

 • Susanne Bier portait

  Susanne Bier

  Director

 • Connie Nielsen portait

  Connie Nielsen

  Sarah

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Michael

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Jannik

 • Sarah Juel Werner portrait

  Sarah Juel Werner

  Natalia

 • Rebecca Løgstrup portrait

  Rebecca Løgstrup

  Camilla

 • Solbjørg Højfeldt portait

  Solbjørg Højfeldt

  Else

 • Bent Mejding portait

  Bent Mejding

  Henning

 • Niels Olsen portait

  Niels Olsen

  Allentoft

 • Paw Henriksen portait

  Paw Henriksen

  Niels Peter

 • Laura Bro portait

  Laura Bro

  Ditte

 • Lene Maria Christensen portait

  Lene Maria Christensen

  Bettina

 • Lars Ranthe portait

  Lars Ranthe

  Preben

 • Waleed Elgadi portrait

  Waleed Elgadi

  Samial-Tariq, Afghanistan

Brothers

Benieuwd naar Brothers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Brothers draait.

Brothers in de bioscoop

Brothers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Brothers.

Brothers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Brothers te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Brothers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Brothers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Brothers torrent

Op zoek naar een torrent van Brothers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Brothers zonder zorgen.

Brothers downloaden

Als Brothers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Brothers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Brothers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.