Bruce Almighty
%
67

Bruce Almighty

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bruce Almighty

Moeite met waar je nou Bruce Almighty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bruce Almighty

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De Tv reporter Bruce wordt door god uitgedaagd om voor één dag god te spelen.

Regisseur en acteurs

 • Tom Shadyac portait

  Tom Shadyac

  Director

 • Jim Carrey portait

  Jim Carrey

  Bruce Nolan

 • Jennifer Aniston portait

  Jennifer Aniston

  Grace Connelly

 • Philip Baker Hall portait

  Philip Baker Hall

  Jack Baylor

 • Catherine Bell portait

  Catherine Bell

  Susan Ortega

 • Lisa Ann Walter portait

  Lisa Ann Walter

  Debbie

 • Steve Carell portait

  Steve Carell

  Evan Baxter

 • Nora Dunn portait

  Nora Dunn

  Ally Loman

 • Paul Satterfield portait

  Paul Satterfield

  Dallas Coleman

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  God

 • Eddie Jemison portait

  Eddie Jemison

  Bobby

Trailers

Bruce Almighty

Zin om Bruce Almighty lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bruce Almighty te bekijken voor je op een rijtje.

Bruce Almighty downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bruce Almighty downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bruce Almighty. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bruce Almighty er ook in SD heel goed uit.

Bruce Almighty streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bruce Almighty net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bruce Almighty hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bruce Almighty helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bruce Almighty torrent

Denk je dat je om Bruce Almighty te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bruce Almighty trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bruce Almighty de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.