Bruce Almighty
%
67

Bruce Almighty

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bruce Almighty

Moeite met waar je nou Bruce Almighty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bruce Almighty

Samenvatting

De Tv reporter Bruce wordt door god uitgedaagd om voor één dag god te spelen.

Regisseur en acteurs

 • Tom Shadyac portait

  Tom Shadyac

  Director

 • Jim Carrey portait

  Jim Carrey

  Bruce Nolan

 • Jennifer Aniston portait

  Jennifer Aniston

  Grace Connelly

 • Philip Baker Hall portait

  Philip Baker Hall

  Jack Baylor

 • Catherine Bell portait

  Catherine Bell

  Susan Ortega

 • Lisa Ann Walter portait

  Lisa Ann Walter

  Debbie

 • Steve Carell portait

  Steve Carell

  Evan Baxter

 • Nora Dunn portait

  Nora Dunn

  Ally Loman

 • Paul Satterfield portait

  Paul Satterfield

  Dallas Coleman

 • Morgan Freeman portait

  Morgan Freeman

  God

 • Eddie Jemison portait

  Eddie Jemison

  Bobby

Trailers

Bruce Almighty

Op zoek naar Bruce Almighty? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bruce Almighty streamen

Het streamen van movies als Bruce Almighty heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bruce Almighty waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bruce Almighty dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bruce Almighty downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bruce Almighty te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bruce Almighty torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bruce Almighty trailer

Weet je nog niet zeker of Bruce Almighty jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.