Brugklas - De tijd van m'n leven
%
93

Brugklas - De tijd van m'n leven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brugklas - De tijd van m'n leven

Moeite met waar je nou Brugklas - De tijd van m'n leven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brugklas - De tijd van m'n leven

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Brugklas - De tijd van m'n leven draait?

Samenvatting

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Regisseur en acteurs

 • Raymond Grimbergen portrait

  Raymond Grimbergen

  Director

 • Sterre van Woudenberg portrait

  Sterre van Woudenberg

  Actor

 • Vincent Visser portrait

  Vincent Visser

  Actor

 • Niek Roozen portrait

  Niek Roozen

  Actor

 • Daan Kruysifix portrait

  Daan Kruysifix

  Actor

 • Julian Moon portrait

  Julian Moon

  Actor

 • Stefania Liberakakis portrait

  Stefania Liberakakis

  Actor

 • Claire Veldkamp portrait

  Claire Veldkamp

  Actor

 • Britt Scholte portrait

  Britt Scholte

  Actor

 • Sevcan Kocer portrait

  Sevcan Kocer

  Actor

 • Else Talsma portrait

  Else Talsma

  Actor

Trailers

Brugklas - De tijd van m'n leven

Benieuwd naar Brugklas - De tijd van m'n leven? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Brugklas - De tijd van m'n leven draait.

Brugklas - De tijd van m'n leven in de bioscoop

Brugklas - De tijd van m'n leven draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Brugklas - De tijd van m'n leven.

Brugklas - De tijd van m'n leven streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Brugklas - De tijd van m'n leven te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Brugklas - De tijd van m'n leven een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Brugklas - De tijd van m'n leven zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Brugklas - De tijd van m'n leven torrent

Op zoek naar een torrent van Brugklas - De tijd van m'n leven? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Brugklas - De tijd van m'n leven zonder zorgen.

Brugklas - De tijd van m'n leven downloaden

Als Brugklas - De tijd van m'n leven binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Brugklas - De tijd van m'n leven trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Brugklas - De tijd van m'n leven de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.