Brugklas - De tijd van m'n leven
%
94

Brugklas - De tijd van m'n leven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Brugklas - De tijd van m'n leven

Moeite met waar je nou Brugklas - De tijd van m'n leven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Brugklas - De tijd van m'n leven

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Nola is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen.

Regisseur en acteurs

 • Raymond Grimbergen portrait

  Raymond Grimbergen

  Director

 • Sterre van Woudenberg portrait

  Sterre van Woudenberg

  Actor

 • Vincent Visser portrait

  Vincent Visser

  Actor

 • Niek Roozen portrait

  Niek Roozen

  Actor

 • Daan Kruysifix portrait

  Daan Kruysifix

  Actor

 • Julian Moon portrait

  Julian Moon

  Actor

 • Stefania Liberakakis portrait

  Stefania Liberakakis

  Actor

 • Claire Veldkamp portrait

  Claire Veldkamp

  Actor

 • Britt Scholte portrait

  Britt Scholte

  Actor

 • Sevcan Kocer portrait

  Sevcan Kocer

  Actor

 • Else Talsma portrait

  Else Talsma

  Actor

Trailers

Brugklas - De tijd van m'n leven

Wil je Brugklas - De tijd van m'n leven kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Brugklas - De tijd van m'n leven streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Brugklas - De tijd van m'n leven niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Brugklas - De tijd van m'n leven zelfs gratis bekijken.

Brugklas - De tijd van m'n leven downloaden

Wil je Brugklas - De tijd van m'n leven ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Brugklas - De tijd van m'n leven overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Brugklas - De tijd van m'n leven torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Brugklas - De tijd van m'n leven is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Brugklas - De tijd van m'n leven trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Brugklas - De tijd van m'n leven de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.