Bucket List

Bucket List

Nu kijken

Kijk Bucket List

Moeite met waar je nou Bucket List moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bucket List

Samenvatting

'Bucket List' is a story of a woman trapped in the confines of her own choices and her journey to self discovery. Madhura Sane is a 40 y.o housewife (by choice) belonging to a quintessential middle/upper middle class family in Pune. One fine day, through a chance encounter, Madhura comes face to face with a choice that could potentially change her whole life. And that choice involves...a Bucket List.

Regisseur en acteurs

 • Tejas Vijay Deoskar portrait

  Tejas Vijay Deoskar

  Director

 • Madhuri Dixit portait

  Madhuri Dixit

  Actor

 • Sumeet Raghvan portrait

  Sumeet Raghvan

  Actor

 • Vandana Gupte portait

  Vandana Gupte

  Actor

 • Pradeep Velankar portrait

  Pradeep Velankar

  Actor

 • Renuka Shahane portait

  Renuka Shahane

  Actor

 • Milind Phatak portrait

  Milind Phatak

  Actor

 • Dilip Prabhavalkar portait

  Dilip Prabhavalkar

  Actor

 • Ila Bhate portrait

  Ila Bhate

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bucket List

Zin om Bucket List lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bucket List te bekijken voor je op een rijtje.

Bucket List downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bucket List downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bucket List. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bucket List er ook in SD heel goed uit.

Bucket List streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bucket List net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bucket List hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bucket List helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bucket List torrent

Denk je dat je om Bucket List te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bucket List trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bucket List de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.