Bucktown, U.S.A.
%
63

Bucktown, U.S.A.

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bucktown, U.S.A.

Moeite met waar je nou Bucktown, U.S.A. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bucktown, U.S.A.

Samenvatting

Een blaxploitation-film die zich afspeelt in Bucktown, een dorpje in het Zuiden waar blanke politieagenten de zwarte bevolking intimideren en afpersen. Uiteindelijk begint één zwarte man een opstand tegen de gevestigde orde.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Marks portrait

  Arthur Marks

  Director

 • Fred Williamson portait

  Fred Williamson

  Duke Johnson

 • Pam Grier portait

  Pam Grier

  Aretha

 • Thalmus Rasulala portait

  Thalmus Rasulala

  Roy

 • Tony King portait

  Tony King

  T.J.

 • Bernie Hamilton portait

  Bernie Hamilton

  Harley

 • Art Lund portrait

  Art Lund

  Chief Patterson

 • Tierre Turner portrait

  Tierre Turner

  Steve

 • Morgan Upton portait

  Morgan Upton

  Sam

 • Carl Weathers portait

  Carl Weathers

  Hambone

 • Jim Bohan portrait

  Jim Bohan

  Clete

Trailers

Bucktown, U.S.A.

Zin om Bucktown, U.S.A. lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bucktown, U.S.A. te bekijken voor je op een rijtje.

Bucktown, U.S.A. downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bucktown, U.S.A. downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bucktown, U.S.A.. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bucktown, U.S.A. er ook in SD heel goed uit.

Bucktown, U.S.A. streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bucktown, U.S.A. net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bucktown, U.S.A. hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bucktown, U.S.A. helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bucktown, U.S.A. torrent

Denk je dat je om Bucktown, U.S.A. te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bucktown, U.S.A. trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bucktown, U.S.A. de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.