Buddy
%
48

Buddy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Buddy

Moeite met waar je nou Buddy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Buddy

Samenvatting

An eccentric socialite raises a gorilla as her son.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Thompson portrait

  Caroline Thompson

  Director

 • Rene Russo portait

  Rene Russo

  Mrs. Gertrude 'Trudy' Lintz

 • Robbie Coltrane portait

  Robbie Coltrane

  Dr. Bill Lintz

 • Alan Cumming portait

  Alan Cumming

  Dick Croner, Trudy's Assistant

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Emma, Lintz's Maid

 • Paul Reubens portait

  Paul Reubens

  Professor Spatz

 • John Aylward portait

  John Aylward

  Mr. Joe Bowman

Trailers

Buddy

Zin om Buddy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Buddy te bekijken voor je op een rijtje.

Buddy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Buddy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Buddy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Buddy er ook in SD heel goed uit.

Buddy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Buddy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Buddy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Buddy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Buddy torrent

Denk je dat je om Buddy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Buddy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Buddy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.