Buddy
%
48

Buddy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Buddy

Moeite met waar je nou Buddy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Buddy

Samenvatting

An eccentric socialite raises a gorilla as her son.

Regisseur en acteurs

 • Caroline Thompson portrait

  Caroline Thompson

  Director

 • Rene Russo portait

  Rene Russo

  Mrs. Gertrude 'Trudy' Lintz

 • Robbie Coltrane portait

  Robbie Coltrane

  Dr. Bill Lintz

 • Alan Cumming portait

  Alan Cumming

  Dick Croner, Trudy's Assistant

 • Irma P. Hall portait

  Irma P. Hall

  Emma, Lintz's Maid

 • Paul Reubens portait

  Paul Reubens

  Professor Spatz

 • John Aylward portait

  John Aylward

  Mr. Joe Bowman

Trailers

Buddy

Benieuwd naar Buddy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Buddy kunt bekijken.

Buddy streamen

Wil je Buddy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Buddy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Buddy downloaden

movies als Buddy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Buddy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Buddy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Buddy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Buddy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Buddy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Buddy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!