Bug
%
72

Bug

Kijk Bug

Moeite met waar je nou Bug moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A small boy squashing an insect sets in motion a series of events, large and small, that include a lost restaurant reservation, a drunken fender-bender, disruption of basic cable television service, and more than one relationship falling apart. One person's disaster becomes another's boon, and vice versa--because a man loses his job, a young girl becomes the lead ballerina in the school play, which in turn causes the death of a pet pig. These characters weave around Los Angeles and each other as seemingly mundane events fall into place, putting them on a collision course with a common fate and one heroic act of competence.

Regisseur en acteurs

 • Phil Hay portrait

  Phil Hay

  Director

 • Matt Manfredi portrait

  Matt Manfredi

  Director

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Wallace Gregory

 • Brian Cox portait

  Brian Cox

  Cyr

 • Jamie Kennedy portait

  Jamie Kennedy

  Dwight

 • Sarah Paulson portait

  Sarah Paulson

  Eilleen

 • Christina Kirk portait

  Christina Kirk

  Olive

 • Arabella Field portait

  Arabella Field

  Annelle Johnston

 • Alexis Cruz portait

  Alexis Cruz

  Sung

Bug

Wil je Bug kijken? De movie van Phil Hay uit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bug op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bug met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bug downloaden

Het downloaden van Bug is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bug ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bug streamen

Het streamen van Bug heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bug online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bug kijkt. Ideaal!

Bug torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bug. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bug trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bug voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.