Bugtaw

Bugtaw

Kijk Bugtaw

Moeite met waar je nou Bugtaw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Arman and Leo, two young boys and best friends living in the province, share a common past-time: writing down any dreams that they have and discussing them together for no reason at all. On his way to their next meeting, however, Arman realizes that he is being followed by someone who might be haunting the dreams he refuses to reveal.

Regisseur en acteurs

 • Noah Del Rosario portrait

  Noah Del Rosario

  Director

 • John Vincent Servilla portrait

  John Vincent Servilla

  Actor

 • Carlos Dala portrait

  Carlos Dala

  Actor

 • Himlay Payapa portrait

  Himlay Payapa

  Actor

Bugtaw

Bugtaw streamen

Bugtaw streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bugtaw downloaden

Zin om Bugtaw te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bugtaw te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bugtaw torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bugtaw makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bugtaw trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bugtaw jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.