Bulletproof Monk
%
55

Bulletproof Monk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bulletproof Monk

Moeite met waar je nou Bulletproof Monk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bulletproof Monk

Samenvatting

Een naamloze Tibetaanse monnik riskeert al zestig jaar lijf en leden om een mysterieus, eeuwenoud manuscript te beschermen dat de sleutel is tot onsterfelijkheid en onbeperkte macht. Op een dag stuit hij toevallig op Kar, een jonge zakkenroller uit New York, die voldoende moed en talent bezit om zijn opvolger te worden. De monnik besluit hem onder zijn hoede te nemen en hem te scholen in de gevechtskunst. Ondertussen worden ze echter op de hielen gezeten door de handlangers van een oude bekende, een voormalige SS-officier die bereid is tot het uiterste te gaan om het document in handen te krijgen ...

Regisseur en acteurs

 • Paul Hunter portait

  Paul Hunter

  Director

 • Seann William Scott portait

  Seann William Scott

  Kar

 • Jaime King portait

  Jaime King

  Jade

 • Karel Roden portait

  Karel Roden

  Strucker

 • Chow Yun-fat portait

  Chow Yun-fat

  nameless monk

 • K. C. Collins portait

  K. C. Collins

  Sax

 • Victoria Smurfit portait

  Victoria Smurfit

  Nina

 • Marcus Jean Pirae portrait

  Marcus Jean Pirae

  Mr. Funktastic

 • Mako portait

  Mako

  Mr. Kojima

 • Roger Yuan portait

  Roger Yuan

  Master Monk

 • Sean Bell portait

  Sean Bell

  Diesel

 • Kishaya Dudley portait

  Kishaya Dudley

  DV

 • Rob Archer portait

  Rob Archer

  Buzz

 • Mauricio Rodas portrait

  Mauricio Rodas

  Wicho

 • Bayo Akinfemi portait

  Bayo Akinfemi

  Shade

 • Russell Yuen portait

  Russell Yuen

  Brother Tenzin

Trailers

Bulletproof Monk

Benieuwd naar Bulletproof Monk? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bulletproof Monk draait.

Bulletproof Monk in de bioscoop

Bulletproof Monk draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bulletproof Monk.

Bulletproof Monk streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bulletproof Monk te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bulletproof Monk een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bulletproof Monk zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bulletproof Monk torrent

Op zoek naar een torrent van Bulletproof Monk? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bulletproof Monk zonder zorgen.

Bulletproof Monk downloaden

Als Bulletproof Monk binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bulletproof Monk trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bulletproof Monk de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.