Bunks
%
55

Bunks

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bunks

Moeite met waar je nou Bunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bunks

Samenvatting

Twee herrieschoppers van broers die zich voordoen als leiders tijdens een zomerkamp spreken per ongeluk een vloek uit die een zombieverhaal tot leven brengt.

Regisseur en acteurs

 • Tibor Takács portrait

  Tibor Takács

  director

 • Grant Westerholm portrait

  Grant Westerholm

  actor

 • Nicholas Bode portrait

  Nicholas Bode

  actor

 • Michael Levinson portrait

  Michael Levinson

  actor

 • Zane Davis portrait

  Zane Davis

  actor

 • Christian Potenza portrait

  Christian Potenza

  actor

 • Atticus Mitchell portrait

  Atticus Mitchell

  actor

 • Emilia McCarthy portrait

  Emilia McCarthy

  actor

 • Aidan Shipley portrait

  Aidan Shipley

  actor

 • Dylan Schmid portrait

  Dylan Schmid

  actor

Trailers

Bunks

Benieuwd naar Bunks? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bunks kunt bekijken.

Bunks streamen

Wil je Bunks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bunks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bunks downloaden

movies als Bunks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bunks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bunks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bunks torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bunks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bunks trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bunks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!