Burglar
%
50

Burglar

Nu kijken

Kijk Burglar

Moeite met waar je nou Burglar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Burglar

Samenvatting

Academy Award-winning superstar Whoopi Goldberg ("Sister Act," "Ghost") is the owner of a San Francisco bookstore who leads a secret life -- bookseller by day, thief by night. This audience-pleasing action-comedy is directed by Hugh Wilson ("Police Academy," TV's "WKRP") and based on a series of novels by Edgar-winning mystery author Lawrence Block. Co-starring John Goodman ("Roseanne"), stand-up comedian Bobcat Goldthwait ("Police Academy 3"), G.W. Bailey ("M*A*S*H") and Academy Award-nominee Lesley Ann Warren ("Victor/Victoria").

Burglar

Wil je Burglar kijken? De movie vanuit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Burglar op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Burglar met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Burglar downloaden

Het downloaden van Burglar is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Burglar ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Burglar streamen

Het streamen van Burglar heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Burglar online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Burglar kijkt. Ideaal!

Burglar torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Burglar. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Burglar trailer

Bekijk eerst even de trailer van Burglar voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.