Burglar
%
50

Burglar

Nu kijken

Kijk Burglar

Moeite met waar je nou Burglar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Burglar

Samenvatting

Academy Award-winning superstar Whoopi Goldberg ("Sister Act," "Ghost") is the owner of a San Francisco bookstore who leads a secret life -- bookseller by day, thief by night. This audience-pleasing action-comedy is directed by Hugh Wilson ("Police Academy," TV's "WKRP") and based on a series of novels by Edgar-winning mystery author Lawrence Block. Co-starring John Goodman ("Roseanne"), stand-up comedian Bobcat Goldthwait ("Police Academy 3"), G.W. Bailey ("M*A*S*H") and Academy Award-nominee Lesley Ann Warren ("Victor/Victoria").

Burglar

Zin om Burglar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Burglar te bekijken voor je op een rijtje.

Burglar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Burglar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Burglar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Burglar er ook in SD heel goed uit.

Burglar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Burglar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Burglar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Burglar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Burglar torrent

Denk je dat je om Burglar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Burglar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Burglar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.