Buried Alive
%
40

Buried Alive

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Buried Alive

Moeite met waar je nou Buried Alive moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Buried Alive

Samenvatting

Wat begon als een geintje, eindigt in een nachtmerrie als een groep studentes in een verlaten huis verblijven waar ze kwaadaardige geesten tot leven wekken.

Regisseur en acteurs

 • Robert Kurtzman portrait

  Robert Kurtzman

  director

 • Lindsey Scott portrait

  Lindsey Scott

  actor

 • Germaine De Leon portrait

  Germaine De Leon

  actor

 • Steve Sandvoss portrait

  Steve Sandvoss

  actor

 • Erin Reese portrait

  Erin Reese

  actor

 • Leah Rachel portrait

  Leah Rachel

  actor

 • Tobin Bell portrait

  Tobin Bell

  actor

 • Terence Jay portrait

  Terence Jay

  actor

Trailers

Buried Alive

Wil je Buried Alive kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Buried Alive streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Buried Alive niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Buried Alive zelfs gratis bekijken.

Buried Alive downloaden

Wil je Buried Alive ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Buried Alive overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Buried Alive torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Buried Alive is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Buried Alive trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Buried Alive de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.