Burma Storybook
%
74

Burma Storybook

Bekijk de trailer

Kijk Burma Storybook

Moeite met waar je nou Burma Storybook moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na jaren van isolatie is poëzie is nog steeds immens populair in Birma/Myanmar. Dichtkunst was voor de Birmezen een steun om de zware jaren van militaire dictatuur te overleven. Met de recente opkomst van het internet kent het land zelfs meer online dichters dan bloggers. Burma Storybook is een adembenemende reis door een wonderlijk land waar de tijd heeft stilgestaan. De verhalen en gedichten in deze documentaire draaien rond de meest vooraanstaande nog levende dissidente dichter – Maung Aung Pwint. Vele jaren zat hij gevangen voor zijn poëzie en activisme. Eindelijk vrij wacht hij nu op een weerzien met zijn zoon die al twintig jaar in Europa in ballingschap leeft.

Regisseur en acteurs

  • Petr Lom portrait

    Petr Lom

    Director

Trailers

Burma Storybook

Wil je Burma Storybook kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Burma Storybook streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Burma Storybook niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Burma Storybook zelfs gratis bekijken.

Burma Storybook downloaden

Wil je Burma Storybook ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Burma Storybook overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Burma Storybook torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Burma Storybook is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Burma Storybook trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Burma Storybook de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.