Burn the Ships

Burn the Ships

Nu kijken

Kijk Burn the Ships

Moeite met waar je nou Burn the Ships moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Burn the Ships

Samenvatting

The NPF, a women's professional softball league that few know exists, has spent decades struggling for survival in a male-dominated sports world. Its players are forced to choose between their livelihood and their dreams, and this year they've been given another chance.

Regisseur en acteurs

  • Julia Thorndike portrait

    Julia Thorndike

    Director

  • Danielle Miller portrait

    Danielle Miller

    Director

Burn the Ships

Burn the Ships streamen

Burn the Ships streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Burn the Ships downloaden

Zin om Burn the Ships te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Burn the Ships te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Burn the Ships torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Burn the Ships makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Burn the Ships trailer

Wil je er zeker van zijn dat Burn the Ships jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.