Burning
%
60

Burning

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Burning

Moeite met waar je nou Burning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Burning

Samenvatting

Jong-Soo ontmoet tijdens zijn werk Hae-Mi. Zij vraagt hem op haar kat te passen wanneer zij een tijdje in Afrika verblijft. Bij haar terugkomst introduceert ze Jong-Soo aan ene Ben, een mysterieuze man die ze tijdens haar reis leerde kennen. Op een dag komen de twee de geheime hobby van Ben te weten.

Regisseur en acteurs

 • Lee Chang-dong portait

  Lee Chang-dong

  Director

 • Yoo Ah-in portait

  Yoo Ah-in

  Jongsu

 • Steven Yeun portait

  Steven Yeun

  Ben

 • Jun Jong-seo portait

  Jun Jong-seo

  Haemi

 • Kim Soo-kyung portrait

  Kim Soo-kyung

  Yeonju

 • Choi Seung-ho portrait

  Choi Seung-ho

  Yongseok

 • Moon Sung-keun portait

  Moon Sung-keun

  Lawyer

 • Min Bok-gi portrait

  Min Bok-gi

  Judge

Trailers

Burning

Burning streamen

Burning streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Burning downloaden

Zin om Burning te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Burning te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Burning torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Burning makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Burning trailer

Wil je er zeker van zijn dat Burning jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.