Burning
%
60

Burning

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Burning

Moeite met waar je nou Burning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Burning

Samenvatting

Jongsoo werkt als parttime koerier in Seoul, maar droomt van een schrijverscarrière. Op een dag wordt hij op straat aangesproken door een oud klasgenootje: de leuke en opgewekte Haemi. Ze staat op het punt om naar Afrika te reizen en vraagt hem of hij in de tussentijd op haar kat wil passen. Jongsoo betwijfelt of het beestje wel echt bestaat, maar valt als een blok voor Haemi en stemt graag toe. De teleurstelling volgt al snel. Haemi keert terug met de charmante, mysterieuze Ben die ze in Nairobi heeft opgepikt. Tussen de drie ontwikkelt zich een ongemakkelijke driehoeksverhouding welke verergert door Bens merkwaardige 'hobby'. Dan verdwijnt Haemi spoorloos. Koreaanse meester Lee Chang-dong (Poetry) baseerde het scenario van deze poëtische en onweerstaanbare thriller op een kort verhaal van Haruki Murakami. Met een record aantal punten in de journalistenpoll riep de internationale pers Burning uit tot hét meesterwerk van Cannes van dit jaar.

Regisseur en acteurs

 • Lee Chang-dong portait

  Lee Chang-dong

  Director

 • Yoo Ah-in portait

  Yoo Ah-in

  Jongsu

 • Steven Yeun portait

  Steven Yeun

  Ben

 • Jun Jong-seo portait

  Jun Jong-seo

  Haemi

 • Kim Soo-kyung portrait

  Kim Soo-kyung

  Yeonju

 • Choi Seung-ho portrait

  Choi Seung-ho

  Yongseok

 • Moon Sung-keun portait

  Moon Sung-keun

  Lawyer

 • Min Bok-gi portrait

  Min Bok-gi

  Judge

Trailers

Burning

Op zoek naar Burning? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Burning streamen

Het streamen van movies als Burning heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Burning waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Burning dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Burning downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Burning te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Burning torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Burning trailer

Weet je nog niet zeker of Burning jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.