Bushisms
%
61

Bushisms

Kijk Bushisms

Moeite met waar je nou Bushisms moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

From the "George W. Bush Dictionary" entries to the Top Ten Bushisms roundup, this DVD covers some of the more memorable malaprops from George W. Bush. Includes the actual video clips, audio clips, musical interpretations by The George W. Bush Singers, and animated segments from Chris "Sketchboy" Routly. Host Brian Unger takes us on a guided tour through the forest of foibles with commentary from Jacob Weisberg and Al Franken.

Bushisms

Wil je Bushisms kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bushisms streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bushisms niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bushisms zelfs gratis bekijken.

Bushisms downloaden

Wil je Bushisms ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bushisms overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bushisms torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bushisms is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bushisms trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bushisms de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.