Butch Jamie
%
45

Butch Jamie

Kijk Butch Jamie

Moeite met waar je nou Butch Jamie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film follows the story of Jamie, a struggling butch lesbian actress who gets cast as a man in a film. The main plot is a romantic comedy between Jamie's male alter-ego, "Male Jamie," and Jill, a heterosexual woman on set. The film's subplots include Jamie's bisexual roommate Lola and her cat actor Howard, Lola's abrasive butch German girlfriend Andi, and Jamie's gay Asian friend David.

Butch Jamie

Op zoek naar Butch Jamie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Butch Jamie streamen

Het streamen van movies als Butch Jamie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Butch Jamie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Butch Jamie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Butch Jamie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Butch Jamie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Butch Jamie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Butch Jamie trailer

Weet je nog niet zeker of Butch Jamie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.