Buzzkill: Is There Life After Coffee?

Buzzkill: Is There Life After Coffee?

Kijk Buzzkill: Is There Life After Coffee?

Moeite met waar je nou Buzzkill: Is There Life After Coffee? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentary - Meet Wes Davis, a 33-year old teacher and musician, two trades that rely heavily upon coffee consumption. On Valentine's Day in 2010, he decided to break up with coffee and see if he could make it 21 days. Set in sunny San Diego in a neighborhood called Ocean Beach, Buzzkill takes a light-hearted look at life, work, music, people, and of course, coffee. Along the way, Wes talks to hippies, yuppies, friends, dermatologists, tea gurus, coffeeshop owners, and the metal detector guy. Buzzkill is not anti-coffee, or even pro-coffee. It's not "Super Size Me" with caffeine. Shot with no crew or budget, it's an honest documentation of one man's quest to better himself and those around him in the process. - Wes Davis

Buzzkill: Is There Life After Coffee?

Zin om Buzzkill: Is There Life After Coffee? lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Buzzkill: Is There Life After Coffee? te bekijken voor je op een rijtje.

Buzzkill: Is There Life After Coffee? downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Buzzkill: Is There Life After Coffee? downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Buzzkill: Is There Life After Coffee?. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Buzzkill: Is There Life After Coffee? er ook in SD heel goed uit.

Buzzkill: Is There Life After Coffee? streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Buzzkill: Is There Life After Coffee? net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Buzzkill: Is There Life After Coffee? hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Buzzkill: Is There Life After Coffee? helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Buzzkill: Is There Life After Coffee? torrent

Denk je dat je om Buzzkill: Is There Life After Coffee? te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Buzzkill: Is There Life After Coffee? trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Buzzkill: Is There Life After Coffee? de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.