Grâce à Dieu

Grâce à Dieu

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grâce à Dieu

Moeite met waar je nou Grâce à Dieu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grâce à Dieu

Samenvatting

Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen.

Regisseur en acteurs

 • François Ozon portait

  François Ozon

  Director

 • Melvil Poupaud portait

  Melvil Poupaud

  Alexandre

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  François

 • Swann Arlaud portait

  Swann Arlaud

  Gilles

 • Josiane Balasko portait

  Josiane Balasko

  Actor

 • Éric Caravaca portait

  Éric Caravaca

  Actor

 • John Sehil portait

  John Sehil

  Actor

 • Aurélia Petit portait

  Aurélia Petit

  Actor

Trailers

Grâce à Dieu

Benieuwd naar Grâce à Dieu? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Grâce à Dieu draait.

Grâce à Dieu in de bioscoop

Grâce à Dieu draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Grâce à Dieu.

Grâce à Dieu streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Grâce à Dieu te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Grâce à Dieu een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Grâce à Dieu zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Grâce à Dieu torrent

Op zoek naar een torrent van Grâce à Dieu? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Grâce à Dieu zonder zorgen.

Grâce à Dieu downloaden

Als Grâce à Dieu binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Grâce à Dieu trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Grâce à Dieu de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.