Bye Bye Blondie
%
51

Bye Bye Blondie

Nu kijken

Kijk Bye Bye Blondie

Moeite met waar je nou Bye Bye Blondie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bye Bye Blondie

Samenvatting

Twee vrouwen worden verliefd op elkaar tijdens de rockperiode van de jaren '80. Hun wegen scheiden maar zoveel jaren later ontmoeten ze elkaar opnieuw. Een pittig verhaal van de meest controversiële Franse cineaste ooit.

Regisseur en acteurs

 • Virginie Despentes portait

  Virginie Despentes

  Director

 • Emmanuelle Béart portait

  Emmanuelle Béart

  Frances

 • Béatrice Dalle portait

  Béatrice Dalle

  Gloria

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Tonina

Bye Bye Blondie

Veel gehoord over Bye Bye Blondie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bye Bye Blondie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bye Bye Blondie streamen

Wil je Bye Bye Blondie, de movie met Emmanuelle Béart, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bye Bye Blondie zelfs gratis kijken.

Bye Bye Blondie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bye Bye Blondie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bye Bye Blondie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bye Bye Blondie torrent

Op zoek naar een torrent van Bye Bye Blondie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bye Bye Blondie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bye Bye Blondie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bye Bye Blondie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.