Bye Bye Love
%
61

Bye Bye Love

Nu kijken

Kijk Bye Bye Love

Moeite met waar je nou Bye Bye Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bye Bye Love

Samenvatting

Vic, Dave en Donny zijn boezemvrienden én alledrie gescheiden. Vic is wrang geworden sinds de breuk. Hij betaalt zich blauw aan alimentatie en moet dan nog vechten om zijn kinderen te mogen zien. Aan een nieuwe relatie is hij bijlange nog niet toe. En wanneer hij uiteindelijk een blind date heeft, verknoeit hij het meteen. Donny en zijn ex-vrouw Claire gaan op een beschaafde, haast vriendschappelijke, manier met elkaar om en hij moet toegeven dat zij nog altijd een speciale plek in zijn hart inneemt. Susan wou dat ze hetzelfde kon zeggen van haar ex-man. Dave is echter nooit volwassen geworden en ruilt om de haverklap van vriendin, wat voor zijn twee kleine kinderen ontzettend verwarrend is. Maar op zaterdag en zondag werpen Vic, Dave en Donny zich met veel enthousiasme in hun rol van weekendpapa. En dat weekend wordt tot in de kleinste details voorbereid. Ze dokteren kindvriendelijke uitstapjes uit en wisselen zelfs recepten uit.

Bye Bye Love

Bye Bye Love streamen

Bye Bye Love streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bye Bye Love downloaden

Zin om Bye Bye Love te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bye Bye Love te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bye Bye Love torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bye Bye Love makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bye Bye Love trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bye Bye Love jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.