La soupe aux choux
%
65

La soupe aux choux

Nu kijken

Kijk La soupe aux choux

Moeite met waar je nou La soupe aux choux moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La soupe aux choux

Samenvatting

De gepensioneerde Claude en Francis genieten van hun oude dag door hun tuintje buiten het dorp te bewerken. Op een avond krijgen de oudjes het bezoek van een buitenaards wezen. Claude biedt het schepsel een bord koolsoep aan en dat smaakt de E.T. zo goed dat hij er een hele ketel van meeneemt in de ruimte. Ook op de moederplaneet van de buitenaardse valt de soep van Claude in de smaak. Als blijk van dank voor zijn culinaire gastvrijheid brengen de E.T.'s Claudes jonge vrouw, die tien jaar geleden gestorven is, opnieuw tot leven. De herrezen echtgenote gaat er echter al vlug vandoor met een jonge flierefluiter. Ondertussen krijgen Claude en Francis het alsmaar moeilijker om hun stukje groen te vrijwaren van de oprukkende makelaars en projectontwikkelaars. Uiteindelijk gaan ze in op het aanbod van hun ruimtevrienden om zich op hun planeet te vestigen...

Regisseur en acteurs

 • Jean Girault portait

  Jean Girault

  Director

 • Louis de Funès portait

  Louis de Funès

  Claude Ratinier (Le Glaude)

 • Jean Carmet portait

  Jean Carmet

  Francis Chérasse (Le Bombé)

 • Jacques Villeret portait

  Jacques Villeret

  l'Oxien (La Denrée)

 • Claude Gensac portait

  Claude Gensac

  Amelie Poulangeard

 • Christine Dejoux portait

  Christine Dejoux

  Francine

 • Henri Génès portait

  Henri Génès

  le brigadier-chef

 • Marco Perrin portait

  Marco Perrin

  le maire

 • Max Montavon portait

  Max Montavon

  le frère d'Amélie Poulangeard

 • Perrette Souplex portait

  Perrette Souplex

  Aimée, la patronne de l'hôtel de France

La soupe aux choux

Zin om La soupe aux choux lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La soupe aux choux te bekijken voor je op een rijtje.

La soupe aux choux downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La soupe aux choux downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La soupe aux choux. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La soupe aux choux er ook in SD heel goed uit.

La soupe aux choux streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La soupe aux choux net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La soupe aux choux hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La soupe aux choux helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La soupe aux choux torrent

Denk je dat je om La soupe aux choux te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La soupe aux choux trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of La soupe aux choux de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.