Cabin Fever 3: Patient Zero
%
45

Cabin Fever 3: Patient Zero

Nu kijken

Kijk Cabin Fever 3: Patient Zero

Moeite met waar je nou Cabin Fever 3: Patient Zero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cabin Fever 3: Patient Zero

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een groep vrienden viert een vrijgezellenfeest op een boot in de Caribische zee. Wanneer ze bij een afgelegen eilandje aanmeren besluiten ze de nacht door te brengen op het strand. Al snel ontdekken ze dat er iets niet pluis is op het paradijselijke eilandje: de vissen in het water zijn allemaal dood en de zeebodem is bezaaid met lijken. Wanneer een van de jongens zich bezeert, raakt hij besmet met een mysterieus virus waardoor zijn lichaam begint te rotten. De vrienden moeten niet alleen het virus overleven maar ook elkaar. En dan blijkt het eiland bovendien niet zo verlaten als ze dachten...

Regisseur en acteurs

 • Kaare Andrews portrait

  Kaare Andrews

  Director

 • Sean Astin portait

  Sean Astin

  Porter

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Penny

 • Currie Graham portait

  Currie Graham

  Dr. Edwards

 • Ryan Donowho portait

  Ryan Donowho

  Dobs

 • Brando Eaton portait

  Brando Eaton

  Josh

 • Mitch Ryan portait

  Mitch Ryan

  Marcus

 • Solly Duran portrait

  Solly Duran

  Camila

 • Lydia Hearst portait

  Lydia Hearst

  Bridgett

 • Claudette Lali portait

  Claudette Lali

  Katia

 • Juan 'Papo' Bancalari portrait

  Juan 'Papo' Bancalari

  Mr. Arias

Cabin Fever 3: Patient Zero

Wil je Cabin Fever 3: Patient Zero kijken? De movie van Kaare Andrews uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cabin Fever 3: Patient Zero op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cabin Fever 3: Patient Zero met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cabin Fever 3: Patient Zero downloaden

Het downloaden van Cabin Fever 3: Patient Zero is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cabin Fever 3: Patient Zero ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cabin Fever 3: Patient Zero streamen

Het streamen van Cabin Fever 3: Patient Zero heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cabin Fever 3: Patient Zero online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cabin Fever 3: Patient Zero kijkt. Ideaal!

Cabin Fever 3: Patient Zero torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cabin Fever 3: Patient Zero. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cabin Fever 3: Patient Zero trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cabin Fever 3: Patient Zero voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.