Cabin Fever 3: Patient Zero
%
45

Cabin Fever 3: Patient Zero

Nu kijken

Kijk Cabin Fever 3: Patient Zero

Moeite met waar je nou Cabin Fever 3: Patient Zero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cabin Fever 3: Patient Zero

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een groep vrienden viert een vrijgezellenfeest op een boot in de Caribische zee. Wanneer ze bij een afgelegen eilandje aanmeren besluiten ze de nacht door te brengen op het strand. Al snel ontdekken ze dat er iets niet pluis is op het paradijselijke eilandje: de vissen in het water zijn allemaal dood en de zeebodem is bezaaid met lijken. Wanneer een van de jongens zich bezeert, raakt hij besmet met een mysterieus virus waardoor zijn lichaam begint te rotten. De vrienden moeten niet alleen het virus overleven maar ook elkaar. En dan blijkt het eiland bovendien niet zo verlaten als ze dachten...

Regisseur en acteurs

 • Kaare Andrews portrait

  Kaare Andrews

  Director

 • Sean Astin portait

  Sean Astin

  Porter

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Penny

 • Currie Graham portait

  Currie Graham

  Dr. Edwards

 • Ryan Donowho portait

  Ryan Donowho

  Dobs

 • Brando Eaton portait

  Brando Eaton

  Josh

 • Mitch Ryan portait

  Mitch Ryan

  Marcus

 • Solly Duran portrait

  Solly Duran

  Camila

 • Lydia Hearst portait

  Lydia Hearst

  Bridgett

 • Claudette Lali portait

  Claudette Lali

  Katia

 • Juan 'Papo' Bancalari portrait

  Juan 'Papo' Bancalari

  Mr. Arias

Cabin Fever 3: Patient Zero

Cabin Fever 3: Patient Zero streamen

Cabin Fever 3: Patient Zero streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cabin Fever 3: Patient Zero downloaden

Zin om Cabin Fever 3: Patient Zero te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cabin Fever 3: Patient Zero te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cabin Fever 3: Patient Zero torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cabin Fever 3: Patient Zero makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cabin Fever 3: Patient Zero trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cabin Fever 3: Patient Zero jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.