Cabin Fever 3: Patient Zero
%
45

Cabin Fever 3: Patient Zero

Nu kijken

Kijk Cabin Fever 3: Patient Zero

Moeite met waar je nou Cabin Fever 3: Patient Zero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cabin Fever 3: Patient Zero

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een groep vrienden viert een vrijgezellenfeest op een boot in de Caribische zee. Wanneer ze bij een afgelegen eilandje aanmeren besluiten ze de nacht door te brengen op het strand. Al snel ontdekken ze dat er iets niet pluis is op het paradijselijke eilandje: de vissen in het water zijn allemaal dood en de zeebodem is bezaaid met lijken. Wanneer een van de jongens zich bezeert, raakt hij besmet met een mysterieus virus waardoor zijn lichaam begint te rotten. De vrienden moeten niet alleen het virus overleven maar ook elkaar. En dan blijkt het eiland bovendien niet zo verlaten als ze dachten...

Regisseur en acteurs

 • Kaare Andrews portrait

  Kaare Andrews

  Director

 • Sean Astin portait

  Sean Astin

  Porter

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Penny

 • Currie Graham portait

  Currie Graham

  Dr. Edwards

 • Ryan Donowho portait

  Ryan Donowho

  Dobs

 • Brando Eaton portait

  Brando Eaton

  Josh

 • Mitch Ryan portait

  Mitch Ryan

  Marcus

 • Solly Duran portrait

  Solly Duran

  Camila

 • Lydia Hearst portait

  Lydia Hearst

  Bridgett

 • Claudette Lali portait

  Claudette Lali

  Katia

 • Juan 'Papo' Bancalari portrait

  Juan 'Papo' Bancalari

  Mr. Arias

Cabin Fever 3: Patient Zero

Zin om Cabin Fever 3: Patient Zero lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cabin Fever 3: Patient Zero te bekijken voor je op een rijtje.

Cabin Fever 3: Patient Zero downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cabin Fever 3: Patient Zero downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cabin Fever 3: Patient Zero. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cabin Fever 3: Patient Zero er ook in SD heel goed uit.

Cabin Fever 3: Patient Zero streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cabin Fever 3: Patient Zero net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cabin Fever 3: Patient Zero hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cabin Fever 3: Patient Zero helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cabin Fever 3: Patient Zero torrent

Denk je dat je om Cabin Fever 3: Patient Zero te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cabin Fever 3: Patient Zero trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cabin Fever 3: Patient Zero de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.