Las Chicas del Cable
%
77

Las Chicas del Cable

Nu kijken

Kijk Las Chicas del Cable

Moeite met waar je nou Las Chicas del Cable moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Las Chicas del Cable

Samenvatting

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

Regisseur en acteurs

 • Blanca Suárez portait

  Blanca Suárez

  Lidia

 • Nadia de Santiago portait

  Nadia de Santiago

  Marga

 • Ana Fernández portait

  Ana Fernández

  Carlota

 • Maggie Civantos portait

  Maggie Civantos

  Ángeles

 • Ana Polvorosa portait

  Ana Polvorosa

  Sara

Las Chicas del Cable

Benieuwd naar Las Chicas del Cable? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Las Chicas del Cable kunt bekijken.

Las Chicas del Cable streamen

Wil je Las Chicas del Cable streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Las Chicas del Cable gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Las Chicas del Cable downloaden

movies als Las Chicas del Cable kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Las Chicas del Cable. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Las Chicas del Cable. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Las Chicas del Cable torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Las Chicas del Cable te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Las Chicas del Cable trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Las Chicas del Cable je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!