Caché - Versteckt
%
73

Caché - Versteckt

Nu kijken

Kijk Caché - Versteckt

Moeite met waar je nou Caché - Versteckt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caché - Versteckt

Samenvatting

Georges, de presentator van een literaire talkshow, krijgt bij hem thuis in Parijs videobanden toegestuurd met beelden van zijn gezin die zonder hun medeweten of toestemming zijn opgenomen op straat. Hij ontvangt ook verontrustende, moeilijk te interpreteren tekeningen. Hij heeft geen idee wie hem die dingen toestuurt, maar naarmate de inhoud van de banden persoonlijker wordt, begint Georges te vermoeden dat de afzender hem al heel lang kent. Hij gaat zich ook steeds meer zorgen maken over de veiligheid van zijn gezin. Maar omdat de bedreiging niet concreet is, kan de politie weinig ondernemen.

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Daniel Auteuil portait

  Daniel Auteuil

  Georges Laurent

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Anne Laurent

 • Annie Girardot portait

  Annie Girardot

  La mère de Georges

 • Bernard Le Coq portait

  Bernard Le Coq

  Le rédacteur en chef

 • Daniel Duval portait

  Daniel Duval

  Pierre

 • Maurice Bénichou portait

  Maurice Bénichou

  Majid

 • Walid Afkir portait

  Walid Afkir

  Le fils de Majid

 • Lester Makedonsky portrait

  Lester Makedonsky

  Pierrot Laurent

 • Nathalie Richard portait

  Nathalie Richard

  Mathilde

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Yvon

 • Caroline Baehr portrait

  Caroline Baehr

  L'infirmière

 • Christian Benedetti portait

  Christian Benedetti

  Le père de Georges jeune

 • Loïc Brabant portait

  Loïc Brabant

  Le policier 2

 • Aïssa Maïga portait

  Aïssa Maïga

  Chantal

Caché - Versteckt

Wil je Caché - Versteckt kijken? De movie van Michael Haneke uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Caché - Versteckt op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Caché - Versteckt met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Caché - Versteckt downloaden

Het downloaden van Caché - Versteckt is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Caché - Versteckt ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Caché - Versteckt streamen

Het streamen van Caché - Versteckt heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Caché - Versteckt online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Caché - Versteckt kijkt. Ideaal!

Caché - Versteckt torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Caché - Versteckt. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Caché - Versteckt trailer

Bekijk eerst even de trailer van Caché - Versteckt voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.