Cactus Flower
%
72

Cactus Flower

Nu kijken

Kijk Cactus Flower

Moeite met waar je nou Cactus Flower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cactus Flower

Samenvatting

Distraught when her middle-aged lover breaks a date with her, 21-year-old Toni Simmons attempts suicide. Impressed by her action, her lover, dentist Julian Winston reconsiders marrying Toni, but he worries about her insistence on honesty. Having fabricated a wife and three children, Julian readily accepts when his devoted nurse, Stephanie, who has secretly loved Julian for years, offers to act as his wife and demand a divorce.

Regisseur en acteurs

 • Gene Saks portait

  Gene Saks

  Director

 • Walter Matthau portait

  Walter Matthau

  Dr. Julian Winston

 • Ingrid Bergman portait

  Ingrid Bergman

  Stephanie Dickinson

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Toni Simmons

 • Jack Weston portait

  Jack Weston

  Harvey Greenfield

 • Rick Lenz portrait

  Rick Lenz

  Igor Sullivan

 • Vito Scotti portait

  Vito Scotti

  Señor Arturo Sánchez

 • Irene Hervey portait

  Irene Hervey

  Mrs. Durant

 • Eve Bruce portrait

  Eve Bruce

  Georgia

 • Irwin Charone portrait

  Irwin Charone

  Record Store Manager

 • Matthew Saks portrait

  Matthew Saks

  Nephew

 • Linda Burton portrait

  Linda Burton

  Waitress (uncredited)

 • Hy Chase portrait

  Hy Chase

  1st Waiter (uncredited)

Cactus Flower

Op zoek naar Cactus Flower? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cactus Flower streamen

Het streamen van movies als Cactus Flower heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cactus Flower waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cactus Flower dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cactus Flower downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cactus Flower te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cactus Flower torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cactus Flower trailer

Weet je nog niet zeker of Cactus Flower jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.