Cactus Flower
%
72

Cactus Flower

Nu kijken

Kijk Cactus Flower

Moeite met waar je nou Cactus Flower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cactus Flower

Samenvatting

Distraught when her middle-aged lover breaks a date with her, 21-year-old Toni Simmons attempts suicide. Impressed by her action, her lover, dentist Julian Winston reconsiders marrying Toni, but he worries about her insistence on honesty. Having fabricated a wife and three children, Julian readily accepts when his devoted nurse, Stephanie, who has secretly loved Julian for years, offers to act as his wife and demand a divorce.

Regisseur en acteurs

 • Gene Saks portait

  Gene Saks

  Director

 • Walter Matthau portait

  Walter Matthau

  Dr. Julian Winston

 • Ingrid Bergman portait

  Ingrid Bergman

  Stephanie Dickinson

 • Goldie Hawn portait

  Goldie Hawn

  Toni Simmons

 • Jack Weston portait

  Jack Weston

  Harvey Greenfield

 • Rick Lenz portrait

  Rick Lenz

  Igor Sullivan

 • Vito Scotti portait

  Vito Scotti

  Señor Arturo Sánchez

 • Irene Hervey portait

  Irene Hervey

  Mrs. Durant

 • Eve Bruce portrait

  Eve Bruce

  Georgia

 • Irwin Charone portrait

  Irwin Charone

  Record Store Manager

 • Matthew Saks portrait

  Matthew Saks

  Nephew

 • Linda Burton portrait

  Linda Burton

  Waitress (uncredited)

 • Hy Chase portrait

  Hy Chase

  1st Waiter (uncredited)

Cactus Flower

Zin om Cactus Flower lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cactus Flower te bekijken voor je op een rijtje.

Cactus Flower downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cactus Flower downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cactus Flower. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cactus Flower er ook in SD heel goed uit.

Cactus Flower streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cactus Flower net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cactus Flower hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cactus Flower helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cactus Flower torrent

Denk je dat je om Cactus Flower te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cactus Flower trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cactus Flower de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.