Cadaver
%
53

Cadaver

Kijk Cadaver

Moeite met waar je nou Cadaver moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Bangkok, the medical student Mai (Natthamonkarn Srinikornchot) has her first contact with cadavers in the anatomy class; however, after touching the dead body, she is haunted by the ghost of a woman. The dean Professor Winai (Komgrich Yuttiyong) advises her to follow another career, but her Professor Prakit (Nirut Sirichanya) offers to help Mai to supersede her fears and beliefs. When Mai sees the picture of Ning Priatyda, the girlfriend of her former boyfriend Tos, she recognizes the ghost and decides to investigate Ning, discovering that the young woman is missing. Later she finds that her tenant Noi has seen the ghost of Ning many times at her house. When the security guard Swai calls Mai, she discovers a dark secret about the fate of Tos and Ning.

Cadaver

Wil je Cadaver kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cadaver op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cadaver met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cadaver downloaden

Het downloaden van Cadaver is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cadaver ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cadaver streamen

Het streamen van Cadaver heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cadaver online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cadaver kijkt. Ideaal!

Cadaver torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cadaver. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cadaver trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cadaver voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.