Cadence
%
66

Cadence

Bekijk de trailer

Kijk Cadence

Moeite met waar je nou Cadence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

As punishment for drunken, rebellious behavior, a young white soldier is thrown into a stockade populated entirely by black inmates. But instead of falling victim to racial hatred, the soldier joins forces with his fellow prisoners and rises up against the insanely tyrannical and bigoted prison warden.

Regisseur en acteurs

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  Director

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  MSgt. Otis V. McKinney

 • Charlie Sheen portait

  Charlie Sheen

  Pfc. Franklin Fairchild Bean

 • Laurence Fishburne portait

  Laurence Fishburne

  Roosevelt Stokes

 • Blu Mankuma portait

  Blu Mankuma

  Eugene 'Spoonman' Bryce

 • Michael Beach portait

  Michael Beach

  Edward James Webb

 • Harry Stewart portait

  Harry Stewart

  Harry 'Sweetbread' Crane

 • James Marshall portait

  James Marshall

  Cpl. Harold Lamar

 • Ramon Estevez portait

  Ramon Estevez

  Cpl. Gerald Gessner

 • Lochlyn Munro portait

  Lochlyn Munro

  Bartender

Trailers

Cadence

Benieuwd naar Cadence? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Cadence kunt bekijken.

Cadence streamen

Wil je Cadence streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Cadence gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Cadence downloaden

movies als Cadence kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Cadence. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cadence. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Cadence torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Cadence te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Cadence trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Cadence je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!