Cadence
%
76

Cadence

Kijk Cadence

Moeite met waar je nou Cadence moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A psychological thriller about a young girl who's terrorized on her family farm after the arrival of her popstar boyfriend's best friends.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Lasheras portait

  Alexander Lasheras

  Director

 • Max Chadburn portait

  Max Chadburn

  Cadence

 • Charlie Kerr portait

  Charlie Kerr

  Taylor Lake

 • David Kaye portait

  David Kaye

  KC

 • Kaitlyn Bernard portait

  Kaitlyn Bernard

  Daughter

 • Amanda Burke portait

  Amanda Burke

  Mother

Cadence

Wil je Cadence kijken? De movie van Alexander Lasheras uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cadence op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cadence met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cadence downloaden

Het downloaden van Cadence is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cadence ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cadence streamen

Het streamen van Cadence heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cadence online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cadence kijkt. Ideaal!

Cadence torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cadence. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cadence trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cadence voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.